Cugetare CXXIII

Credinţa este apa ce umple fluviul prin care barca vieţii noastre trebuie să treacă pentru a ajunge în Paradis…

Vă doresc tuturor un Paşte binecuvântat! Hristos a înviat!

Acest articol a fost publicat în Aforisme, maxime şi cugetări și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Cugetare CXXIII

  1. dorotheaventer zice:

    Adevărat a înviat! 🙂

  2. Marian zice:

    ESTE ADEVARAT CA A INVIAT , IAR DACA CREZI CU ADEVARAT IN CHESTIA ASTA ….ESTE FOARTE BINE : ” IN EA ESTE SI LEGEA SI PROROCII ” 😉 !!! Ce pacat , de fapt mare pacat ca , nu esti nici evreu si nici macar 😦 adventist , iti asigurai un loc in Rai prin aceasta declaratie de credinta 😉 !

    • Teonymus zice:

      Nu-mi amintesc ca în Ioan 3:16 Isus să fi spus că Dumnezeu L-a dat pe singurul Lui Fiu pentru ca „evreii sau măcar adventiştii” care cred în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. Acolo se spune clar că mântuirea este pentru oricine crede! 🙂

      • Marian zice:

        Pai…nu ti-oi amintii matale dar…Isus nu si-a permis sa incalce Sabatul { si era …doar evreu , nu adventist , asa cum am fost eu 😉 } decat pentru faceri d e bine…despre altceva , Biblia nu raporteaza nimic 😦 iar Isus saracu , a si precizat , in cadrul unei discutii mai mult sau mai putin private ca , ” FERICE DE CEL C E N-A VAZUT SI CREDE ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😦 😦 😦 Din acest motiv am considerat cele spuse d e dumneata drept…declaratie d e credinta . Ce frate , alta treaba decat sa-mi rastalmacesti cuvintele , sa le dai intelesurile pe care le consideri dumneata…alt ceva mai bun n-ai d e facut …crestinu lu peste ?!

      • Teonymus zice:

        „Ce frate , alta treaba decat sa-mi rastalmacesti cuvintele , sa le dai intelesurile pe care le consideri dumneata…alt ceva mai bun n-ai d e facut …crestinu lu peste ?!”
        Când ziceţi „creştinu’ lu’ peşte”, nu uitaţi că peştele este un simbol creştin folosit încă din perioada timpurie a creştinismului. 🙂

Lasă un comentariu